Expedierea mărfurilor

Epravalia.ro ofera serviciul de livrare in 24h-48h pentru comezile confirmate inainte de ora 15:00 

Marfa este expediată în ordinea în care au fost primite comenzile, până la epuizarea stocului. Expedierea are loc numai pe teritoriul României
Termenul de realizare a comenzii se poate prelungi din motive care nu depind de firmă.
Ne rezervăm dreptul de a face modificări curente atât ale prețurilor produselor din ofertă, cât și ale costurilor de expediere, însă aceste modificări nu vor afecta drepturile persoanelor care au făcut comanda înaintea introducerii acestor modificări.

Dreptul la retragere in 14 zile pentru comert la distanta(retur)


Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un bun în termen de 14 zile calendaristice, fară invocarea niciunui motiv si fară a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
– ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului bun – în cazul în care cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
– ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Pentru a efectua un retur vă rugăm să ne contactați prin email la adresa contact@epravalia.ro sau facebook la adresa https://www.facebook.com/epravalia.ro/ cu numărul comenzii precum și contul bancar unde se va rambursa contravaloarea produsului.

Condițiile de returnare a produselor


Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care l-ai primit, nepurtat, fără pete sau rupturi. Retururile se primesc doar prin curierat la adresa transmisă după acceptarea returului.
De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza și de a trimite înapoi către dumneavoastră orice produs care nu îndeplinește condițiile de retur.
Returnările de bani se fac in contul bancar al cumpărătorului, în 14 zile calendaristice de la recepționarea, verificarea și acceptarea returului împreună cu primirea datelor bancare corecte.