Cum comand?

Comenzile le primim prin:

Online: www.epravalia.ro


Pentru a comanda online trebuie să iți creezi un cont pe site-ul epravalia.ro daca nu ai deja unul.


Pasul 1: După ce ai ales produsul pe care îl dorești apasă pe butonul "Adauga in cos". Produsul va fi adăugat in coșul tău de cumpărături.
Pasul 2: Pentru a vedea ce produse ai selectat apasă butonul "Cos".
Pasul 3: După ce ai adăugat toate produsele pe care vrei să le cumperi apasă butonul "Cos", iar apoi dacă vrei să finalizezi comanda apasă "Finalizeaza comanda".
Pasul 4: În noua pagină care se va incărca se va solicita autentificarea, adresa de livrare, adresa de facturare și modalitatea de plată.

In cazul coletelor refuzate la livrare, care au fost achitate cu cardul online sau ordin de plata, suma aferenta comenzii va fi restituita dupa ce produsul ajunge in posesia noastra dar nu mai tarziu de 14 zile.

Produsele sunt disponibile in limita stocului.

Email: contact@epravalia.ro
Telefon: 0728 573 977 de luni până vineri, între orele: 10.00 și 20.00, iar sâmbăta între 9.00 și 15.00.
Facebook: https://www.facebook.com/epravalia.ro/


Plasând o comandă, clientul acceptă oferta și termenii de cumpărare epravalia.ro .

Plata

Plata produselor se face în lei, integral către agentul de curierat care efectuează livrarea în momentul primirii produselor, sau online în mod securizat prin intermediul MobilPay cu cardul dumneavoastră de credit.

Prețurile

Prețurile sunt exprimate în lei și conțin TVA.
Clientul are următoarele posibilități de plată a prețului indicat pe pagina de internet: ramburs la ridicarea coletului sau ordin de plată în contul:


RO77 INGB 0000 9999 0996 5984


Contul este deschis la banca ING, dovada plății se face prin email sau facebook urmând confirmarea și livrarea comenzii.
La prețul plătit pentru produs se adaugă costurile de livrare aferente metodei de plată și de livrare aleasă:
- 20 lei pentru opțiunea de livrare prin firma de curierat Sameday

Expedierea mărfurilor

Expedierea mărfurilor se efectuează în termen de 2-5 zile lucrătoare din momentul primirii comenzii, cu excepția situației în care în timpul înaintării comenzii a fost trecut un alt termen de realizare a livrării.
Marfa este expediată în ordinea în care au fost primite comenzile, până la epuizarea stocului. Expedierea are loc numai pe teritoriul României
Termenul de realizare a comenzii se poate prelungi din motive care nu depind de firmă.
Ne rezervăm dreptul de a face modificări curente atât ale prețurilor produselor din ofertă, cât și ale costurilor de expediere, însă aceste modificări nu vor afecta drepturile persoanelor care au făcut comanda înaintea introducerii acestor modificări.

Dreptul la retragere in 14 zile pentru comert la distanta(retur)


Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un bun în termen de 14 zile calendaristice, fară invocarea niciunui motiv si fară a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
– ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului bun – în cazul în care cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
– ziua în care cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Pentru a efectua un retur vă rugăm să ne contactați prin email la adresa contact@epravalia.ro sau pe facebook la adresa https://www.facebook.com/epravalia.ro/ cu numărul comenzii precum și contul bancar unde se va rambursa contravaloarea produsului.

Condițiile de returnare a produselor


Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care l-ai primit, nepurtat, fără pete sau rupturi. Retururile se primesc doar prin curierat după acceptarea returului confirmat in scris.

Pentru evitarea confuziilor puteti folosi canalele de contact pentru anuntarea retururilor sunt email: contact@epravalia.ro sau tel: 0728573977.

Epravalia.ro proceseaza retur total dar si partial in aceleasi conditii de retur.

Se va returna doar contravaloarea produselor care indeplinesc politica de retur. 

Epravalia.ro ofera serviciul de transport gratuit pentru coletul returnat, dupa ce returul a fost acceptat conform cu conditiile de retur.

Se returneaza doar contravaloarea produselor nu si costurile de transport ocazionate de livrarea initiala a comenzii.

De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza orice produs care nu îndeplinește condițiile de retur.

Returnările de bani se fac in contul bancar al cumpărătorului, în 14 zile calendaristice de la recepționarea, verificarea și acceptarea returului împreună cu primirea datelor bancare corecte.

Confidențialitate

Site-ul epravalia.ro va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care le furnizați. Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar in condițiile menționate in prezentul Document.
Nicio declarație publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi făcută de Cumpărător/Client cu privire la Comandă/Contract fără consimțământul prealabil scris al Vânzătorului.
Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți vânzătorului acces nerestricționat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informații. Sunteți, de asemenea, de acord ca vânzătorul să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste informații, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul site-ului.
epravalia.ro nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, daca legislația în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.

Drepturi de autor


Conținutul site-ului www.epravalia.ro imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date - este proprietatea epravalia.ro și a furnizorilor săi și este sub incidența legii drepturilor de autor și a legilor privind proprietatea intelectuală și industrială.

Contact

Adresa:
EON HAINUTE PENTRU TOTI SRL
Bulevardul Dimitrie Cantemir nr 21 Bl 4 sc C et 5 ap 85 Sector 4 București
E-mail: contact@pravalia.ro
Telefon: 0728 573 977